Jentene råest i topptaukonkurransen

topptaukonk-1_lite
Rekordmange deltagere måtte vente tålmodig mens sekretariatet kronglet med teknologien, men til slutt var alle 55 deltagere registrert og konkurransen ble gjennomført uten annen dramatikk enn at kiosken gikk tom for vaffelrøre.
En spennende superfinale måtte til i blå klasse før Sofie Christensen gikk av med seieren. I gul klasse var Lisa-Marie Kvandahl vassere enn alle gutta og den enste som toppet ut. Hun ble dermed dagens råeste klatrer.
Vi kommer snart tilbake med resultatlister og bildeserie fra konkurransen. Så følg med på nettsiden.topptaukonk-4_lite
Lisa-Marie Kvandahl og Sofie Christensen.
topptaukonk-2_lite
Sofie Christensen kom lengst i blå superfinale.
topptaukonk-3_lite
Håvard Sandåker gratulerer dagens råtass, Lisa-Marie Kvandahl med seiern.
Alle foto: Ulf Hansen, OK.

uh/28/05/11