Østlandscup på Vulkan 15. sept.

Når og hvor?
Lørdag 15. september, 2012 – 10:00 til 15:00 på Vulkan i Oslo.

Hvem kan delta?
Barn og ungdom fra 9-16 år. Det er også mulighet for yngre barn til å delta, men rutene vil være tillpasset fra 9 år og oppover. Du trenger ikke å være medlem av noen klatreklubb å delta i konkurransen!

Påmelding
Påmelding er ikke obligatorisk eller bindende, men gjør det veldig mye enklere for oss å forberede konkurransen. Det betales kr 100,- i påmeldingsavgift for konkurransen, og inngangspenger til Vulkan. Dette betales i resepsjonen ved oppmøte.

Konkurransen
Konkurranseformen er veldig uhøytidelig. Det vil være fire ulike klasser, slik at alle kan delta på et nivå de mestrer. Deltakerne får utlevert et skjema eller kart som viser alle rutene. Deretter bestemmer man selv hvilke ruter man vil prøve på, og markerer på skjemaet hvilke av rutene man har klart. Til slutt summeres poengene for den klassen man deltar i. For de yngste kan det nok være greit å ha hjelp av en voksen til å gjøre dette.

Det blir diplom til alle deltagerne, samt forfriskninger. Det blir også premie til vinneren i hver klasse og til tilfeldige utvalgte deltagere.