Resultat og ranking fra Østandscupen

Camilla Person_DSC_0366Camilla Person (1) fra Oslo Klatreklubb tok en knepen seir over Sunniva Eik Haave (2) fra Holmen KK og Ingrid Helene Amundrud (3) fra Holmen KK i jentenes finale Blå-Gul klasse.Patrick Pedersen_DSC_0377Patrick Pedersen (1) fra Holmen KK ble for sterk for Eivind Kittelsen (2) fra Telemark og Ole Martin Månsson (3) fra Sarpsborg KK i finalen i Blå-Gul klasse på Klatreverket.

Lørdag 21.april fant 60 barn og unge veien til Klatreverket for å slåss om poeng og premier i andre runde av Østlandscupen 2012. I tillegg kom mange foreldre og søsken for å støtte deltagerne og det ble ganske fullt på Verket. Foreldrene i kafé-komiteen holdt deltagernes humør og blodsukker på topp med servering av pølser, vafler og brus.

Prestasjoner og utvikling blant deltagerne er imponerende, og nivået presses til stadig nye høyder. Rutesetterne har sannsynligvis undervurdert nivået og med mange delte førsteplasser, måtte det avgjøres med superfinale i Blå-Gul klasse. Hele 10 gutter og 12 jenter kappet i finaleruta.
Sterkest av de sterkeste ble tilslutt Patrick Pedersen og Camilla G. Persen. Oslo Klatreklubb gratulerer alle de andre som fikk en delt førsteplass.

Ranking Østlandscupen:
Rasmus Thaning (Oslo Klatreklubb) leder Jens Kristian Aasmundsen (Oslo Klatreklubb) med 0,2 poeng i Blå-Gul klasse for gutter.
Sunniva Eik Haave (Kolsås KK) troner alene på toppen i Blå-Gul klasse for jenter, og leder ved hele 7,9 poeng.
Hvit-Grønn klasse for gutter ledes av en 7-åring ved hele 9 poeng! Henrik Ruud Geiran gratuleres for en flott prestasjon!

Holmen Klatreklubb har hatt flest deltagere i begge runder og leder derfor sammenlagt etter andre runde av Østlandscupen. Det lønner seg å delta på alle runder i en cup for å kapre maksimalt med poeng.

Vel møtt til tredje og siste runde i Østlandscupen på Vulkan lørdag 15.september.

FULLSTENDIG RESULTATLISTE MED RANKING KAN LASTES NED HER.
SE FLERE BILDER PÅ facebook
Tekst: Ben Campbell Kelly – Foto: Ole Daniel Enersen/OK

ulfh/09/05/2012