Sterk andreplass til Lisa-Marie i Sandane

SONY DSC2 x NC-sølv: Lisa-Maria Kvandahl og Jens Kristian Asmundsen. Alle foto: Thor-Henrik Kvandahl/OK

Sterk andreplass i jenter eldre junior
Det var store skiftinger i aldersklassene i årets første NC på led, da våre tre sterke yngre jenter er flyttet opp i klassen eldre junior, sammen med blant annet Martine Limstrand og forårets Norgesmester Sunniva Eik Haave fra OK. I denne klassen må alle prestere på sitt beste for å komme til finalen. SONY DSCIngen av jentene toppet den knallhadre finaleruta, men Bergljot Jullumstrø Hansen fra Trondheim kom lengst, tett fulgt av Lisa-Marie Kvandahl på 2. plass og Martine Limstrand fra Bodø på 3. plass.

RESULTATLISTE NC SANDANE

På juniorlandslaget
Bergjlot og Lisa-Marie er i år begge to tatt ut på juniorlandslaget. De andre OK-jentene Camilla Persen, Sunniva Eik Haave og Ingrid Helene Amundrud er alle på NKFs rekruttlag. Disse tok henholdsvis 4., 5., og 6. plass.

Ett flytt unna pallen
Henrik Sæten fra OK har også flyttet opp en klasse og til tross for beinhard konkurranse i eldre junior, var han bare ett tak fra å komme på pallen. SONY DSCHenrik viste stor styrke i den meget tunge finaleruta (samme rute som Damer og Eldre Junior Jenter). Leo Ketil Bøe fra Bergen toppet finaleruta som eneste utøver, ser ut til å være i en klasse for seg.
Råsterke Kristoffer Klev fra OK er ute etter en operasjon og vi håper han kommer raskt tilbake og utfordrer i eldre junior.

Norgescup debutant
SONY DSCAmanda Buer Pettersen fra OK gjorde en strålende debut i årets første og tok en sterk 7. plass i yngre junior jenter som er blitt en stor klasse i år. Julie Klev som debuterte på slutten av fjorårssesongen, tok en flott 5. plass. Klassen ble vunnet av Oda Emilie Aagaard Lauridsen, foran sin søster Marie Aagaard Lauridsen. 3. plassen tok Stine Raknes fra Trondheim.

Gutter yngre junior
Jens Kristian Asmundsen, OK, klatrer også i år i gutter yngre junior og har mistet sin argeste konkurrent Leo Ketil Bøe som nå klatrer i eldre junior. Jens Kristian klatret veldig bra i finalen, men noen flytt før toppen ble det for hardt, mens Aleksander Øritsland fra BRV toppet ruten. Med 2. plass på Jens Kristian ser det ut til at det blir stor spenning i denne klassen i år.

Spennende herre-firkløver
Herreklassen blir en triller i år med firkløveret og juniorlandslag utøverne Brage Birkelund Olsen, Jon Pål Hamre, Rolf-Martin Bjørngaard og Jacob Norum. Jon Pål er egentlig junior, men ønsker å konkurrere sammen med firkløveret. Det gjorde han så bra at han vant Herre klassen foran Brage og Jarle Kalland. Jacob deltok ikke i helgen. Christer Raugland fra OK klatret veldig bra i finalen og tok en knallsterk 5. plass, kun ett tak fra pallen. Patrick Pedersen fulgte opp med 8. plass og Kjell Sæten fra OK (pappa til Henrik Sæten) hadde en gjesteopptreden i NC og kom på en hederlig 11. plass.

Liten dameklasse
Helene Lund var eneste klatrer fra OK og endte på en 5. plass i den lille dameklassen som ble vunnet av Ragnhild Eriksrud med Magnhild Øfsti på andre og Benedikte Aa på tredje, alle fra Sogndal. Hvor er det blitt av alle damene?
SONY DSCJulie Klev, jenter yngre juniorSONY DSCPatrick Pedersen, 8. plass i herreklassenSONY DSCLisa-Marie Kvandahl, jenter eldre junior

facebook-ok_knapp_m_skygge

ulfhhttp://www.osloklatreklubb.no/wp-content/uploads/2015/02/02