Sterk OK-innsats i NC på Lillehammer

SONY DSC

Jenter Eldre Junior: Bergljot J. Hansen, TKK, Lisa-Marie Kvandahl, OK og Camilla Persen, OK

Det ble en spennende Norgescupfinale i jenteklassene. I klassen eldre junior jenter, kom Lisa-Maria Kvandahl, Camilla G Persen, Ingrid Helene Amundsrud og Berglijot Hansen like langt i finalen, men med topp fra 1. kvalik vant Lisa-Marie foran Berglijot fra Trondheim, tett fulgt av Camilla og Ingrid Helene på 3. og 4. plass.
17190149582_0318eddd36_k

I klassen yngre junior klatret Julie Klev seg opp til 3. plass, og tok med det sin første pallplass i tauklatring. Amanda Buer Pettersen leverte sterk klatring og toppet 1. kvalik, men var litt uheldig i 2. kvalik og endte til slutt på en 9. plass, kun få poeng fra finaleplass. Debutantene Vilde S Skobba, Sofie Lunde Heggestad og Linn Cecilia Magnussen leverte sterk innsats og god klatring.
454_jens_kristian

Gutter Yngre Junior: Hauk Lem, OK, Jens Kristian Aasmundsen, OK og Aleksander Øritsland, BRV.

Jens Kristian Aasmundsen tok lett sin første seier i år i klassen yngre junior gutter. Med topp i begge kvalifiseringsrundene og best resultat i finalen, var det ingen tvil om hvem som ville vinne denne klassen. Kristian Grigson Eia gjorde en strålende debut, med en sterk finaleplass.
454_snorre

Snorre Johansen leverte sterk klatring og endte på en fin, fin 3. plass, han tok i likhet med Julie Klev sin første pallplass i Norgescup sammenheng. Henrik Sæten og Eiliv Severing Iversen Moi kom begge med til finalen men slet noe i bratta.

Uten Hannah Midtbø og Anine Eriksen ble det ingen finaleplasser i damekassen. Anna Kristine Klepp og Helene Lund var de eneste deltakerne fra OK. Det ble dessverre ingen finaleplasser på de to. Klassen ble vunnet av Kolsåsklatrer Tina J Hafsaas foran Maria D Sandbu fra Trondheim klatreklubb og Ragnhild Eriksrud fra Sogndal klatreklubb.

Herreklassen ble som ventet vunnet av Magnus Midtbø foran Martin Mobråten fra NTNUI og Endre Sandø Evensen fra Bergen Klatreklubb. Med rekordstor deltakerliste var det kun Landslagstrener Stian Christoffersen fra OK som gikk videre til finalen. Stian slo alle «ungguttene» og endte på en sterk 4. plass. Kenneth Elvegård og Christer Raugland fra OK endte på 11 og 12. plass.

Gratulerer til alle OK-klatrerne for fantastisk innsats!

Resultatlista fra NC på Lillehammer finner du HER

facebook-ok_knapp_m_skygge