Årets NM og neste års NM

I årets NM gjorde Oslo Klatreklubb det veldig bra. Det har vi egentlig gjort hele året. Sammenlagt ble vi kanskje den sterkeste klubben i årets mesterskap. Gullet i senior damer tok Hanna Midtbøe. Bronsjen i senior gutter gikk til Stian Christoffersen. Juniorene gjorde det også sterkt. Kristoffer Krev tok sølv i eldre junior. Lisa-Marie Kvandahl tok bronsje på jentesiden. For yngre gutter ble det sølv til Kristan Grigson og bronsje til Tobias Reidel.

trh6
Vi skal ikke bare skryte av oss selv. Albert Hurust fra Kolsås tar gull yngre junior.

Etter å ha brukt de siste årene på å hente hjem medaljer skal det endelig avholdes nasjonalt mesterskap i Oslo. Oslo Klatreklubb skal sammen med Kolsås Klatreklubb arrangere norgesmesterskap i buldring i 2017. Dette kommer til å skje på Oslo Klatresenter.

sopp4
Kan du se for deg kvalik 2017 her?

Til neste år skal vi altså ta dette arrangementet til Oslo. Trondheim har satt standarden og vi håper selvsagt vi klarer å levere et like bra arrangement. Vi håper å kunne levere like bra på buldre, streaming og valfer. Dette er et kjempearrangement som vil innvolvere masse frivillige. Trolig et sted mellom 50 og 70 stykker. Vi skal ikke underkommunisere at dette blir en skikkelig jobb. Likevel håper vi at dette blir masse samhold og moro ut av dette. Da snakker vi om samhold mellom både klubbene og mellom alle de frivillige.

trh2
Blir 2017 Stians store comeback år?

Datoen du skal sette opp i kalenderen din er 1-3. desember i 2017.

Denne veggen er under oppføring på Skullerud. Her kan du blir schtæærk.
Denne veggen er under oppføring på Skullerud. Her kan du blir schtæærk.