Klatringens dag på Hauktjern

Søndag 16. juni arrangerer Oslo Klatreklubb Klatringens dag. Det foregår på Hauktjern ved Gamlefeltet- et av våre flotteste klatrefelt med spennende klatring i vakre omgivelser.

Arrangementet er åpent for alle som ikke har prøvd klatring før. Her kreves ingen forkunnskaper! Perfekt for deg som har lyst til å prøve klatring utendørs, men ikke selv har anledning eller kompetanse til å vite hvordan det gjøres. Opplegget passer for store og små.

Vi stiller med både utstyr og sikrere, så du trenger ikke ta med noe annet enn deg selv og klær som er komfortable å bevege seg i. Planen er å holde på mellom ca kl 11 og 15. Vi går samlet fra Ulsrudvann litt over kl 10. De som ikke vet hvor klatrefeltet ligger og vil være med fra starten av, kan møte oss på Østmarksetra parkeringsplass. Ellers er det fritt oppmøte utover dagen! Håper vi ser deg der.

Kart