Endelig i gang igjen

Høsten er her, og klatringen inne har kommet i gang igjen! Våre aktiviteter vil gå som normalt fremover, men vi følger selvfølgelig de regler som til en hver tid gjelder ift. smittevern. For egen klatring på Oslo Klatresenter, vil regler for forhåndsbooking kunne oppdatere seg på kort varsel. Følg med på Oslo Klatresenter sine nettsider.

Våre aktiviteter og treningsgrupper

Konkurranseklatring ungdom og unge voksne

  • Klatring for ungdom og unge voksne som klatrer grad fra 7 og høyere: 1-2 ledige plasser, mandager
  • Klatring for ungdom med bratt kort som klatrer grad 6 og høyere: 1-2 ledige plasser, mandag og/eller torsdag

Informasjon og påmelding

Trenings- og idrettsklatring barn og ungdom

  • Klatring for barn og unge mandager: fullt (venteliste)
  • Klatring for barn og unge onsdager: ledige plasser

Informasjon og påmelding

Uformelle grupper for ungdom og voksne

Vi starter uformell onsdagsklatring for voksne i løpet av september. I tillegg fortsetter vi med torsdagsbuldring. På begge disse arrangementene stiller vi med instruktør, og det er helt gratis å delta. Du får tips og beta, og noen andre å klatre med. Ta med noen venner og kom!

Mentorordning

Oppstart nå i august, dette er et prosjekt som er støttet av Norges Klatreforbund, og foregår over en periode på 10 ganger. Her lærer ungdom og unge voksne å klatre på naturlige sikringer. Programmet er fulltegnet for høsten 2020, men du kan sette deg på interesseliste for seinere kurs.

Informasjon om mentorordningen