Endelig i gang igjen (igjen). Ikke.

Det er virkelig ikke lett å klatre inne eller drive trening om dagen. Vi starter og stopper treningergrupper i takt med regler i Oslo. Våre aktiviteter for unge under 20 år vil gå som normalt fremover, men vi følger selvfølgelig de regler som til en hver tid gjelder ift. smittevern. Oslo Klatresenter er stengt for vanlig aktivitet, kun toppidrett tillatt.

Våre aktiviteter og treningsgrupper

Konkurranseklatring ungdom og unge voksne

  • Klatring for ungdom og unge voksne som klatrer grad fra 7 og høyere: 2-3 ledige plasser, mandager
  • Klatring for ungdom med brattkort som klatrer minst grad 6 og høyere samt har en del erfaring: ingen ledige plasser, men kontakt oss for venteliste

Informasjon og påmelding

Trenings- og idrettsklatring barn og ungdom

  • Klatring for barn og unge over 10 år, noen ledige plasser mandager og onsdager. Det er krav om å kunne grunnleggende sikring, kameratsjekk og begreper (vi har dessverre ingen nybegynnerkurs, kun treningsgrupper).

Informasjon og påmelding

Paraklatring

Ikke i gang pga. koronasituasjonen. Oppstart så snart det er mulig.

Meld din interesse.

Mentorordning 2021

Oppstart nå i vår, dette er et prosjekt som er støttet av Norges Klatreforbund, og foregår over en periode på 10 ganger. Her lærer ungdom og unge voksne å klatre på naturlige sikringer. Påmelding åpner i løpet av mars.

Informasjon om mentorordningen

Uformelle grupper for ungdom og voksne

Ikke i gang pga. koronasituasjonen.