Årsmøte 2023

Oslo Klatreklubb inviterer til årsmøte på Skullerud Park (ved Oslo Klatresenter), det vil bli mulig å delta online for de som ikke kan møte. Vi møtes i Skullerud Park, inngang C. Årsmøte holdes etter regler beskrevet i Lov for Oslo Klatreklubb, som er NIF sine lovnorm for idrettslag.

Hold deg oppdatert, lik arrangementet på Facebook.

Viktigste årsmøte på 10 år?

Årsmøte 2023 blir det viktigste årsmøte i klubben, siden vi for snart ti år siden besluttet å kjøpe en andel i Oslo Klatresenter. I forbindelse med ekstraordinært klatreting i NKF, om realisering av nasjonalanlegg i Stor-Oslo, skal Oslo Klatreklubb beslutte om vi ønsker å bidra til utvikling av Nasjonalanlegget sammen med Kolsås Klatreklubb. Klatre-Norge har allerede sagt sitt ja!

Tid: onsdag 29. mars 2022 kl. 18:00.
Sted fysisk: Skullerud Park (ved Oslo Klatresenter). Inngang CGoogle Maps.
Sted digitalt: Google Meet: https://meet.google.com/mph-zbof-dof. Id for Appbrukere: mph-zbof-dof
Hvem: Alle Oslo Klatreklubbs medlemmer har adgang til årsmøtet

Sakspapirer

Vi vil høre fra deg!

Vi ønsker stadig flere frivillige (du må ikke sitte i styret)! Vil du jobbe med utvikling av klatresporten sammen med oss? Kanskje er du god på å organisere treningssamlinger, turer, arrangementer? Vet du masse om utvikling av idrettsanlegg? Vil du sitte i styret? Send en epost til post@osloklatreklubb.no, så tar vi det videre med styret eller valgkomiteen.