Foto: Oslo Klatresenter

Torsdagsbuldring

Forventet oppstart: januar 2022 (pga coronarestriksjoner og booking)

Oslo Klatreklubb buldrer hver torsdag fra kl. 18:00-20:00, og vi inviterer alle til å bli med! Det er instruktør på plass fra klubben, som kan gi veiledning om hvordan buldring foregår og tips til hvilke buldre man bør teste ut tilpasset eget nivå mm.

Torsdagsbuldring er ment å være sosialt, hvor man kan stifte nye bekjentskaper og trene sammen! Du kan komme helt uten erfaring, eller med masse 7 og 8’ere under beltet!

Arrangementet er ikke å regne som et teknikkurs og all buldring/klatring skjer på eget ansvar. Instruktør er likevel tilgjengelig for spørsmål, tips til god “beta” og annet.

Selve arrangementet er gratis, og du trenger ikke å være medlem i Oslo Klatreklubb. Alle må betale vanlig inngang på senteret og eventuell leie av utstyr. Du kan komme alene, eller sammen med venner, kolleger eller kjæresten! Vi sees på Oslo Klatresenter torsdager kl. 18.00! Oppmøte ved trappen i hovedrommet innenfor resepsjonen. Se etter klatrere med Oslo Klatreklubb på jakke eller t-skjorte. Kommer du litt seint, er vi i 2. eller 3. etasje.

Hold deg oppdatert om arrangementet på Facebook.

PS: Dersom du er mer interessert i tauklatring, sjekk ut vårt tilsvarende tilbud om onsdagsklatring.