NC og NM-samling i Göteborg

Vi inviterer til en “NC og NM samling” i Göteborg, hvor vi kjører konkurransesimulering i både buldring og tau. Vi håper flest mulig har mulighet til å være med på en intensiv økt med fokus på å bli tryggere på konkurranseformatene vi har i Norgescup/NM i buldring og tau.

Når: fredag 1.3 / lørdag 2.3 til søndag 3. mars. Vi kjører ned lørdag morgen (evt. fredag ettermiddag), og fordeler oss i felles biler. Fra Oslo til Gøteborg er det ca 3,5t å kjøre. Fordeling i biler må tas når vi ser antall som er med. Skulle det være for lite biler, er buss mulig fra Oslo.

Bosted: vi bor på Kvibergs Vandrarhem. Fra vandrerhjemmet til Klatterdomen er det noen få minutter å gå. Vi har reserervert mange rom, stort sett med 3 og 4 senger. Fordeling gjøres etter påmelding.

Kostnad: 400,- inkluderer opphold på vandrerhjem, frokost og pizza på kvelden lørdag samt inngang på klatresenter for utøverne. Uttrekspremier for både led- og buldring. 300,- ekstra for overnatting fredag til lørdag. Noe tillegg for enkeltrom (hvis tilgjengelig). Oslo Klatreklubb sponser deler av samlingen.

For foreldre som kjører og hjelper til, så dekkes overnatting i dobbeltrom. Vi tilpasser som best vi kan når vi ser antall deltakere. Hovedansvarlige for opplegget er Karianne & Christer – vi gjør vårt beste for å lage en bra samling! Har du spørsmål før påmelding, kontakt Jørn på jorn@osloklatreklubb.no.

Foreløpig program

Fredag
EttermiddagAvreise (alt. er lørdag morgen)
Lørdag
08:00Vi kjører fra Oslo. Vi har allerede en del sjåfører, gi beskjed i påmeldingsskjemaet om du kan kjøre, og hvor mange du har plass til. Vi skal få med alle som ønsker!
13:00 – 15:00Vi simulerer en buldrekvalifisering i Klätterdomen. 8 bulder pr klasse, og “chief route setter” Christer Raugland velger ut bulder dere skal gå. Det registreres forsøk og poeng som i vanlige konkurranser.
15:00Pause – vi spiser og hviler før neste økt.
17:00-18:30Vi simulerer en ledfinale. 2 ledruter pr klasse, og resultater skrives som i vanlige konkurranser. Det blir uttrekkspremier!
19:00-
23:00
Middag på vandrerhjemmet som vi bestiller. Brettspill og annet sosialt på kvelden.
Søndag
09:00-10:30Frokost, sosialt og utsjekk fra vandrerhjemme.
11:30Vi kjører til Grepp klatring (Grepp åpne 12 på søndager).
13:00-15:00Finalebuldring etter NM format. 3 eller 4 bulder. Det blir uttrekkspremier!
15:00Mat, så tur hjem til Oslo.

Påmelding

Påmeldingsfrist er ute. Send evt. epost til jorn@osloklatreklubb.no