Ta steget inn i OK-styret

Hopp i Hampi, India
Valg til styret i Oslo klatreklubb

Oslo klatreklubb (OK) er landets fremste klatreklubb og en klubb i rivende utvikling. OK har det siste året dominert Norges-cupen i klatring i de yngre klassene. Medlemstallet er stadig økende. Vi ønsker derfor å få med personer som brenner for klatring inn i styret for 2014. Styret trenger kunnskap innen ledelse, organisering, jus og økonomi. Klubben trenger også ressurspersoner som engasjerer seg i planlegging og gjennomføring av klatrekonkurranser (tau og buldring), turer ut på stein og klippe og sosiale happenings. Dersom du velges inn i styret får du mulighet til å være med på å peke ut retning for klubben i årene som kommer og interessante utviklingsoppgaver venter deg.

Dersom du ønsker å gjøre en innsats for klubben, ber vi deg kontakte Roy Tore Fallaas på mobiltelefon 92239079 innen fredag 24. januar. Legg en beskjed dersom han ikke er tilgjengelig når du ringer, så tar han kontakt. Oppgi bakgrunnen for at du tar kontakt, ditt navn og telefonnummer.

For valgkomiteen,
Roy Tore Fallaas