Oslo Klatresenter er ett av Norges største klatresenter, det ligger sentralt på Skullerud, kun 2 minutter gange fra T-banen. Oslo Klatresenter har flere etasjer med buldring og tauklatring og i tillegg er det styrkerom. Det er også egne områder tilpasset barn. Det er 20 autobelayer fordelt på senteret. Her finner du klatring for alle, og vi tør påstå at dette er blant de beste klatresenter i Norden.

Senteret er Oslo Klatreklubb sin hjemmearena, og det er her våre grupper trener. Som medlem i Oslo Klatreklubb får du rabatt på årskort og klippekort på senteret. Ta med medlemsbevis når du skal kjøpe, det enkleste er å laste ned Min Idrett appen så har du alltid medlemskortet med deg.

Hvordan komme seg til Oslo Klatresenter
Senteret holder til sentralt på Skullerud, adressen er Olaf Helsets vei 5.

T-banen: Linje 3 mot Mortensrud stopper på Skullerud T-bane stopp som er ca 200m fra inngangen til Oslo Klatresenter. Buss  70, 76, 79, 103 stopper alle ved Skullerud T-bane.

Parkering ved Oslo Klatresenter
Det er betalingsparkering på den store parkeringsplassen nedenfor Oslo Klatresenter. ca 50- 100m å gå til inngangen. Det er en stor parkeringsplass med gratis parkering ved General Ruges vei. ca 300m å gå (mot Plantasjen/Skullerudstua),

Mer informasjon
Les mer på Oslo Klatresenter sine nettsider.

Kart

Oslo Klatresenter