Paraklatring

Vi er i gang med vår paraklatre-gruppe på Oslo Klatresenter på Skullerud nå i september! En møteplass hvor klatrere med ulike fysiske funksjonsnedsetninger, “paraklatrere”, kan ha glede av klatring i et inkluderende miljø. Vi ønsker å etablere et miljøbyggene og motiverende tilbud som bistår paraklatrere i alle nivåer. Dette gjelder deg som vil drive med fritidsklaring, treningsklatring eller konkurranseklatring.

Du trenger ikke å ha klatreerfaring fra før, men må være motivert for å trene med oss og lære klatring. Har du drevet med annen paraidrett er det bare en fordel, men ingen betingelse. å har du fysiske funksjonsnedsetting og ønsker å komme i gang med klatretrening? Bli med i treningsgruppa vår!

Oslo Klatreklubb er medlem av Norges Klatreforbund, og dermed Norges Idrettsforbund. Vi har knyttet til oss ressurser på trenersiden, og har god kontakt med paraklatreressurser i Norges Klatreforbund.

Hva er paraklatring?

Paraklatring er en nykommende og spennende idrett som alle kan ha stor glede og mestringsfølelse av, derfor ønsker Oslo Klatreklubb å bli med i det norske paraklatringmiljøet. Dette gjelder i hovedsak utøvere med synshemming, bevegelseshemmede eller personer med amputasjon eller tilsvarende nedsatt funksjon i arm/bein.

Du kan lese mer om paraklatring på Norges Klatreforbund og IFSC sine nettsider.

Når og hvor?

Trening er onsdager fra kl. 19:00 – 21:00, med oppstart i september. Det koster 1710,- pr halvår samt inngang på Oslo Klatresenter.

Ja, dette vil jeg vite mer om!

Vi håper du sender oss noen linjer om deg, helt uforpliktende.