Kongepokal til Hannah Midtbø

Hannah Midtbø vant NM i buldring i Trondheim og fikk dermed sin første Kongepokal i buldring. Hun låg på andreplass etter kvalikken, men viste tidlig i finalen hvem som var den sterkeste. Hun toppet tre buldere og nesten det fjerde. Gratulerer så mye!

I herreklassen tok Kenneth en sterk andreplass. Det var helt åpent i klassen helt til det siste bulderet, og pallen ble avgjort på antall forsøk på topp og bonus. Det var knallharde buldere og alle i finalen toppet et bulder hver. Stian Christoffersen tok en flott fjerdeplass, ikke verst for en tobarnspappa.

I eldre junior gutter tok Kristoffer en super tredjeplass, og Snorre en finfin femteplass. Buldrene i denne klassen var vel ganske optimale, med to som toppet tre buldere, og Kristoffer toppet to. Henrik fikk 9. plassen og Eiliv kom på 12. plass.

Eldre junior jenter fikk veldig harde buldere, noe de har etterspurt i tidligere konkurranser. Det ble Sunniva som stakk av med seieren med bronse til Lisa-Marie. Ingrid Helene tok fjerdeplass og Camilla tok sjetteplassen. I finalen var fire av seks fra Oslo Klatreklubb. 

Yngre junior gutter var spennende, og vi hadde med tre fra OK. Vi hadde håp om medaljer her også, men det ble bare nesten. Jens Kristian tok fjerdeplass med Kristian hakk i hæl på femteplass og Leo tok en flott åttendeplass. 

I den yngste jenteklassen hadde vi med fire deltagere, og Julie Klev i finalen. Det ble en sjetteplass til Julie, og neste gang blir det pallen! Ellers tok Tuva en 10. plass, Sofia en 13. plass og Vilde en 17. plass. For flere av disse var det første store kokurranse og vi gleder oss til de neste.

Det var en stor gjeng fra OK som deltok, ialt 23 deltakere. I herreklassen stilte foruten finalistene, Christer Marqvardsen, Axel, Per Magne og Ole-Gunnar. Alle gjorde en flott innsats. Det var knallharde buldere og alle fikk gått en del buldere. I dameklassen hadde vi to deltagere, Hanna og Marthe.

Ellers var kokurransen veldig bra og mange sier det er det beste NM på lang tid. Rute-skruerene hadde gjort en fantastisk innsats og Trondheim Klatreklubb gjorde en fabelaktig jobb. Gratulerer!