Rekordhøy deltagelse i ØstlandsCup del 2

Mens den første snøen lavet ned over Østlandet deltok 68 unge klatrere i 2. runde av ØstlandsCup 2015/16. Deltagere fra 12 ulike klatreklubber hadde funnet veien i snøføyka til høye og lune klatrevegger innendørs på Tyrili Klatring på Lillehammer.

Arrangørklubben Lillehammer Klatreklubb hadde utvidet programmet og det var både felles oppvarming og spørretime med Magnus Midtbø. Det var munter stemning og det kom mange gode spørsmål til inspirerende svar og nyttige råd til utøverne.

Rutene som deltagerene fikk brynet seg på var skrudd av Adam Pustelnik og bød på både utfordring og mestring for alle aldersklassene. Det var en fryd å se så mange unge klatrere i sving. Det er MYE hard trening som ligger bak disse FLOTTE prestasjonene.

Fra Gjøvik klatreklubb deltok også en gruppe unge med nedsatt funksjonsevne og det var imponerende å se hva de mestret i klatreveggen.

Selv med rekorddeltagelse fløt køen ved rutene godt, mye på grunn av Lillehammer Klatreklubbs fiffige kø system; klatreren hekter scorecardet sitt bakerst på sikrerens sele på den neste ruten som skal klatres og sikreren roper opp etter tur.

2016-01-12_17-35-31

 

Stor stas da alle i de yngste klassene fikk både diplom og medalje av Magnus Midtbø under premieutdelingen. Pallplassvinnere i de eldre klassene fikk også utdelt medaljer og flotte premier sponset av Norges Klatreforbund og Tyrili Klatring.

 

Del 2 – Tyrili
Resultatservice: