Luftige svev i Gjøvik!

I helgen fartet 64 unge klatrere til Gjøvik Olympiske Fjellhall for å konkurrere i 4.del av Østlandscup 2015/16. Det er gledelig med så bred oppslutning om cupen, detagere fra 8 klubber i regionen var representert.

Det konkurreres i fire alderklasser og rutene har vanskelighetsgrad fra 3 til 8+, inndelt i fargene grønt, blått, gult, rødt og sort. Deltagerne kan gjøre så mange forsøk det er krefter og tid til og det vises fabelaktig god innsats og utholdenhet av de unge utøverne i det Østlandske klatremiljøet.

Arrangør Gjøvik klatreklubb hadde skrudd gode, varierte og utfordrende ruter, så både korte og lange fikk noe å strekke seg etter. To utøverne med nedsatt funksjonsevne klatret også imponerende helt til toppen.

Klatreveggen ligger i enden av hallen, høyt over ishockeybanen og har gode overheng, noe som gjør at det kribler ekstra i magen under nedfiring. Riktig så luftige ble noen av svevene!

Underveis kunne både det applauderende publikum og de iherdige utøvere nyte godt å spise i den innholdsrike og hyggelige kaféen.

Resultater – Del 4 Gjøvik:

Resultater Jenter 2005 og yngre
Resultater Gutter 2005 og yngre
Resultater Jenter 2003-2004
Resultater Gutter 2003-2004
Resultater Jenter 2001-2002
Resultater Gutter 2001-2002
Resultater Jenter 1999-2000
Resultater Gutter 1999-2000

 

De flotte premiene er til stor glede og vi takker Norges Klatreforbund og Gamletovet Sport på Gjøvik, for mange fine ekstra premier.

Neste og siste konkurranse i denne sesongen av Østlandscup arrangeres på Klatreverket søndag 5.juni av Oslo Klatreklubb, så det er bare å fortsette treningen! Resultater sammenlagt, så langt i cupen, ligger nederst på Østlandscup-siden på OK.

På Gjøvik delte vi beklageligvis ut noen medaljer med feil årstall i den yngste klassen, 2005 og yngre. De som ønsker en med 2015/16 på i steden, kan selvsagt få bytte på konkurransen i Oslo.