Masse klatregleder på Lillehammer

Lørdag 26. november møtte 70 glade klatrere opp på Lillehammer. Det var tid for runde tre av Østlandscup.

Scorecards klare til utfylling.
Scorecards klare til utfylling.

Tidlig lørdag morgen startet Lillehammer klatreklubb sammen med Tyrili klatresenter de siste forberedelser til å ta i mot deltagerne i del 3 av Østlandscup. Tidligere i uken hadde Getchaclimb med Martin Mobråten og Kenneth Elvegård vært å skrudd de røde og sorte rutene, klubben de grønne og blå og Tyrili klatring de gule.

oc6
Liv Spillum på vei opp.

Arenaen var klar i god tid før deltagerne begynte å strømme til. Scorecard var ferdig utskrevet med navn, klasse og klubb så her gikk det unna i sekretariatet. Line Hauklinen og Per Tore Granli fra Lillehammer Klatreklubb hadde sørget for rikelig med sikrere så med en gang konkurransen var i gang ble selen til sikrerne fylt opp med scorecard fra ivrige klatrere. I pausene disket Simon Johansen fra Tyrili senteret opp med mye god mat og drikke..

oc3

Klatretiden fra 11:00 til 14:30 ble benyttet godt.. De fleste startet med en «lett» rute til oppvarming, før de gikk i kast med de litt hardere rutene.. Det aller fleste fikk noe å bryne seg på og kun Jens Kristian Hagaseth Aasmundsen som klatrer for Oslo klatreklubb og er elev på klatrelinja på NTG toppet de 2 svarte rutene Disse lå på grad 8- til 8+. Kun ett fåtall andre klarte sone på svart.

Gaute informerer.
Gaute informerer.

I den yngste 2 klassene fikk alle diplom, premier og medalje, mens i de 3 eldste klassene fikk 1,2,3 plass premier, diplom og medalje. Premiene var levert av NKF, Lillehammer Klatreklubb, NTG, Tyrili Klatring og Birken.. Resten av deltagerne fikk diplom og en del utvalgte vant uttrekkspremier.. Bibiana Ness som deltok i NM bulding i Trondheim sist helg og endte på en flott 4 plass i klassen Senior damer,  sammen med NTG elev Sofie F. Olsen delte ut premiene.

Her er det klatring på gang!
Her er det klatring på gang!

Neste Østlandscup er i Hønefoss Arena på Hønefoss 21.01.2016 og vertskapet er Ringerike klatreklubb.

Resultat er fra alle ØC konkurranser samt sammenlagt ligger her:

http://www.osloklatreklubb.no/klubbaktiviteter/konkurranser/

Takk til Gaute Olsen for tekst og bilder. Enda flere bilder finnes på

https://goo.gl/photos/FrnU53Lk6xpnTPxo9