Norgescup i Ålesund 2019

Norges klatreforbund og Klatreklubben Ålesund ønsket velkommen til Norgescup i buldring for junior og senior fredag 15.- lørdag 16. februar 2019. Rutesetterne Patrick Pedersen, Joakim Louis Sæter, Jon Pål Hamre og Therese Johansen hadde laget masse gøy og kjipt som utøverne skulle prøve seg på, så her var det duket for en spennende konkurranse.

Oslo Klatreklubb stilte som vanlige med mange utøvere: Julie Jøsok Holstad, Hanne Sofie Sletten Biørn-Lian, Tobias Reidel, Brage Slapgård, Fredrik Vestre Tandberg-Johansen, Tuva Eik Haave, Amanda Buer og Sunniva Eik Haave. En fantastisk gjeng som viste god klatring, noe resultater fra finalene bar preg av. Bare hør: Sunniva med 1. plass for senior, Tobias med 3. pass for eldre junior, Tuva med 6. plass for eldre junior samt Julie med 6. pass for yngre junior.

Neste konkurranse er Norgesmesterskap i buldring 2019 i Trondheim. Det skal bli sykt gøy!

Bilder: Ola Roalkvam og Jenny-Kristin Seth.