Østlandscup 27.4 på Gjøvik

I slutten av april er det tid for neste runde av Østlandscup, denne gangen på Gjøvik. Østlandscup er en klatrecup/konkurranse for barn og ungdom til og med 16 år. Konkurranseformen er veldig uhøytidelig og det klatres på topptau. Det vil være fire ulike aldersklasser og det er ruter med varierende vanskelighetsgrad.

Alle kan være med!

Alle barn og unge mellom 9 og 16 år kan være med, vi har mange forskjellige klasser. Det er ikke noe krav om å ha deltatt i konkurranser eller Østlandscup før, man trenger ikke topptau- eller brattkort, og du velger selv hvilke ruter du vil prøve deg på.

Tidsplan

10:00 – 11:00: Registrering og oppvarming
11:00 – 14:00: Klatring for alle klasser
14:00 – 14:30: Opptelling av resultater
14:30 – 15:00: Premieutdeling

Det blir diplomer til alle, medaljer til alle deltagerne i den yngste klassen og medaljer for pallplassering i de eldre klassene. Det er pallplasspremiering i klassene 11-­12, 13­-14 og 15-­16 år. Vi har også uttrekkspremier. Adresse er Heimdalsgate 2, Fjellhallen på Gjøvik.

Du må være medlem i en klatreklubb for å delta, her kan du melde deg inn i Oslo Klatreklubb.