Ny paragruppe for barn/ungdom!

Foto: Khang Tran

Oslo klatreklubb er i full gang med prøveprosjektet med å starte barne- og ungdomsgruppe for barn med en funksjonsnedsettelse. 

Dette er et prøveprosjekt vet vi ikke hvordan gruppa/gruppene kommer til å se ut til slutt, med det vi vet er at vi har veldig lyst å starte minst en gruppe. 

Nå har vi hatt to åpne dager allerede hvor alle som vil kan komme å prøve klatring. Med tanke på etterspørselen har vi bestemt at vi kjører fire åpne dager til før vi setter en eller flere faste grupper. Dette vil si at onsdag 17. og 24. april og 8. mai klokken 17:00-18:00 vil vi ønske alle barn med en funksjonsnedsettelse i alderen 6-18 år velkommen til å prøve klatring i Oslo klatreklubb. Klatringen foregår på Oslo klatresenter og vi stiller med minst 4 trenere/instruktører. Om dere kjenner noen som kan sikre så er det kjekt om de vil være med å hjelpe til.

Alle som skal være med må henvende seg i resepsjonen for å betale inngang og å leie sko og sele. Vi møtes i hovedrommet i 1. etg for oppvarming. 

Har dere spørsmål kan dere kontakte meg Synne Dagestad, som er ansvarlig for dette tilbudet i klubben. Jeg kan nås på mail: synnedagestad@gmail.com eller telefon 90 85 40 07. 

Det kreves ingen påmelding.