Nettsiden er pusset opp!

Etter noen år med haltende vedlikehold var det på tide å løfte nettsiden til nye høyder.

Innhold har blitt skrevet om og bilder har blitt oppdatert.
Utseendet har fått et moderne uttrykk med Reddymade former og linjer som ellers har begynt å prege vårt visuelle språk i det daglige.

Det er i første omgang, utseende som har blitt nytt for besøkende flest.
Nytt er også arrangement-siden som vi ønsker å fylle opp med arrangementer og festivaler rundt omkring i Norge som kan komme til interesse for Oslo klatreklubbs medlemmer og ellers klatrere i det langstrakte land. Vi følger også opp IFSC kalenderen da vi har flere i konkurranse-gruppen som deltar internasjonale cuper og mesterskap.

Teknisk er det nå ryddet nesten helt opp og oppgradert det vi kan oppgradere. Det er også et bedre samspill med sosiale plattformer som vi ønsker å benytte oss av mer i fremtiden. Mens facebook og instagram er sosiale plattformer med feel-good-meldinger, ønsker vi å ha nettsiden vår som den offisielle kanalen for klubben.

Vi er veldig stolte av dette løftet, men vi ønsker ikke å sitte på latsiden. Siden teknologi utvikler seg kjappere enn ny perse-grad hos klatrere flest, må vi forsette arbeidet fremover.

En tjuvtitt på roadmap fra IT-avdeling viser en lang, men spennende vei for OK sin digitale satsing.
Samtidig minner vi på at IT-avdelingen også må ut å støte ofte, som styremedlemmer flest, og derfor vet vi kanskje ikke helt nøyaktig når fasene får sine bestigninger.
digital1

Vi ønsker alle besøkende et hyggelig opphold på vårt lille rom i cyberspace. Men oppfordrer alle til å stikke ut og støte!