OK-samarbeid med Stian Christophersen og Apexklinikken

OK medlemmer får nå 10% rabatt på behandling hos fysioterapeut Stian Christophersen og Apexklinikken.

Stian har klatret i over 18 år, både som internasjonal konkurranseutøver og uteklatrer, er Norgesmester i buldring og trener noen av Norges beste klatrere.

Siden 2009 har han jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut og har siden 2011 hatt ansvaret for Norges Klatreforbund sitt landslag. Han holder trenerkurs i Norges Klatreforbund sin trenerløype, har gjennomført Olympiatoppen sin topptrenerutdanning og jobber nå som fysioterapeut ved Apexklinikken i Oslo.

Apexklinikken er et tverrfaglig helsesenter som kan tilby nøyaktig diagnose, riktig behandling og tilpasset oppfølging. apexklinikken.no

Forespørsler om trening, behandling og kurs/foredrag kan sendes til stiachri@online.no / stian@apexklinikken.no / 95846863

Husk å vise OK-medlemskort. Er du ikke medlem allerede kan du melde deg inn her Bli medlem

Det må også nevnes at Stian er mannen bak Skadefriklatring.no. Siden er primært ment som en portal for deling av kunnskap og erfaringer rundt klatring, trening og skader. I tillegg kan det komme artikler her som ikke har en direkte link til klatring, men som jeg synes er interessant å skrive om.