Klatreting 2016

Norges Klatreforbund avholdt i helgen Klatretinget i Bergen. Klatretinget er Klatreforbundets øverste bestemmende organ. Delegater fra mer enn 50 klubber var representert. Oslo Klatreklubb var representert ved styreleder Hanna Bugge.

Oslo Klatreklubb har lagt inn forslag til strategiplan angående breddeutvikling; det skal utvikles en enkel arrangementsmal som ivaretar produktkontrolllovens bestemmelser for utendørs arrangementer. Forslaget ble enstemmig vedtatt.Vi håper at vedtaket fører til at det i fremtiden vil bli enklere for klubbene å gjennomføre arrangere klatrearrangementer utendørs.

Foruten å bestemme kursen for NKF de neste to årene var helgen preget av mye uformell prat mellom klubbrepresentanter, litt klatring og mye god mat. Også viste Bergen seg fra sin aller beste side med strålende solskinn.

Oslo Klatreklubb ønsker det nye styret i Norges Klatreforbund lykke til med arbeidet de neste årene.

[caption id=”attachment_8437″ align=”alignnone” width=”400″]Oslo Klatreklubb får enstemmig vedtatt at det skal lages en felles mal som gjør det enklere for klatreklubbene å imøtekomme Produktkontrollovens bestemmelser. Oslo Klatreklubb får enstemmig vedtatt at det skal lages en felles mal som gjør det enklere for klatreklubbene å imøtekomme Produktkontrollovens bestemmelser.[/caption]

[caption id=”attachment_8438″ align=”alignnone” width=”400″]Heldigvis ble det også litt tid til klatring. Heldigvis ble det også litt tid til klatring. Kjell Ruben Strøm fra Kolsås stråler om kapp med sola.[/caption]

[caption id=”attachment_8439″ align=”alignnone” width=”400″]Litt kaos før alle tingdelegatene skal fotograferes på toppen av Fløien. Litt kaos før alle tingdelegatene skal fotograferes på toppen av Fløien.[/caption]