Rapport fra Østlandscup på Hønefoss

Etter et supert arrangement på Lillehammer var turen kommet til Ringerike klatreklubb som holder til i Hønefoss Arena. Hønefoss Arena med Klatrehallen åpnet i 2015 og her har klubben fått et utrolig flott lokale for klatring.

Ringerike klatreklubb ble stiftet i 2013 og dette var første gang klubben var med og arrangerte Østlandscup. Dette gjorde de med bravur etter tilbakemeldingene å dømme.

78 store og små forventningsfulle jenter og gutter hadde møtt opp for å ha det gøy og for å konkurrere denne lørdagen og alle vise stor klatreglede. Registreringen av alle deltagere gikk som «smurt» og startskuddet gikk presis kl. 11.00 etter felles oppvarming med musikk og instruktør.

 

Det var skrudd ruter som passet til alle aldersklasser og det var en bra variasjon på vanskelighetsgrad som gav utfordringer og mestringsfølelse for alle.

 

En stor takk til Christer Rugland (Oslo klatreklubb) og Patrick Pedersen (Drammen klatreklubb) som hadde skrudd de røde og sorte rutene og en stor takk også til den store lokale dugnadsgjengen i Ringerike klatreklubb som hadde skrudd de grønne, blå og gule rutene.

 

Stor takk også til hele Ringerike klatreklubb for veldig bra gjennomført arrangement der resultatene var klare i god tid før annonsert premieutdelingen.

Stafettpinnen er nå overlevert Gjøvik klatreklubb som arrangerer neste ØC del 5 i Gjøvik Fjellhall den 7 mai 2017.

 

Resultater finner du her.

Takk til Bjørn Inge Haave og Pål Spillum for tekst. Takk til Sunniva Haave og Gaute Olsen for bilder