Klubben bidrar på Oslo Klatresenter

Lørdag 4. mars deltok en bland av store og små medlemmer på dugnad for klubben. Oslo Klatreklubb er medeiere i Oslo Klatresenter og denne lørdagen deltok i underkant av 20 medlemmer på dugnad for klubben.

 

Kjell (eller Arne) svinger seg med malerkosten.

 

Noe av det mest fantastiske med dugnad er hvor fort ting blir unnagjort kontra når man gjør oppgavene alene. Det er ikke mangel på ting som må ordnes og fikses før åpning, det gjelder bare å komme på dem. Byggleder Amir fikk få minutters ro mellom hver gang han måtte finne på en ny arbeidsoppgave. 

 

Pål Kjetil Eian skrur sammen makroer.

 

Dungad hadde stor variasjon i arbeidsoppgaver. Noen krever bruk av maskiner, andre krever tålmodighet og noen krever kraft. Ekstra stas er det når de som stiller opp har skjulte talenter. Å komme på dugnad å fortelle at du er sløydlærer er et slik skjult talent. Det viste seg at Kaia Blæsterdalen tilfedigvis var sløydlærer. Gjett om hun fikk ordna ting!

 

Kaja og Ola Erik fikser hylle til klatresko.

 

Denne lørdagen fikk vi sett at konkurranseklatrerne kan mer enn å henge på slopers i overheng. Det er godt å se at de også leverer på godt gammeldags enforming kroppsarbeid. For alle voksne er det ekte glede å se ungdom delta på dugnad. Det er rett og slett forbilledlig!

 

Lisa-Marie og Kristian får testa seg i møte med jekketralla.

 

Når man er på dugnad for et idrettslag må man passe på at det ikke bare er kjedelig. I god klubbstil var det heldigvis kake, boller, kaffe og saft til alle som møtte opp. 

 

Denne gjengen var ikke fremmed for litt påfyll av energi.

 

Også skal det ikke stikkes under en stol at det det var bonus å få testet de nye buldrene. 

 

Camilla går for det.
Lisa Marie strekker seg.
Liv sjekker om hun kan fly.