Nordisk juniormesterskap i buldring

I helga ble det avholdt nordisk mesterskap i buldring for juniorer i Gøteborg. På det norske laget var det en liten gjeng med svært taltentfulle unge utøvere fra Oslo Klatreklubb. Kviberg Klatreklubb hadde skrudd meget harde buldre som juniorene kunne teste seg på. Samlet sett gjorde de norske utøverne det veldig bra og vi kom ut som beste nordiske nasjon med tre gull.

 

Oslo Klatreklubbs egen Lisa Marie Kvandahl tok gull i den eldste juniorklassen. Lisa Marie forsvarte dermed gullet fra fjorårets nordisk i buldring da hun tok gull i Youth A. En gratulasjon sendes også til Kristoffer Klev, som desverre ikke lenger klatrer for OK, for en sterk andreplass i den eldste juniorklassen. Her var det veldig jevnt og Kristoffer ble knepet slått av Leo Bøe fra Bergen.

 

 

Fra Oslo Klatreklubb stilte også disse utøverne: Ingrid Helene Amundrud, Kristian Grigson Eian, Tuva Eik Haave, Tobias Reidel. Alle gjorde en god innsats tross. Særlig imponert er vi over Tuva Eik Haave som har kjempet selv om hun har hatt en rivning i underarmer og Tobias Reidel som overrasket ved å buldre seg til en plass i finalen.