OK utøvere på samling

Norges to junior landslag er samlet i Trondheim i vinterferien for å bli enda bedre! Norges Klatreforbund ved landslagstrener Nicki Horak har fått med mangeårig landslagstrener for Østerrike Ingo Filzwieser, og sammen vil de skru ruter, terpe teknikk og pushe utøverne flere steg fremover.

Selve samlingen består av 5 dager med økter samt en konkurransesimulering på lørdagen. Det legges selvsagt også inn litt hvile mellom slagene, og ryktene går om curlingkonkurranser og trampoline. I tillegg har Lars Vestad fra Antidoping Norge vært på samlingen, og orientert om ren utøver og antidopingarbeidet. Vi anbefaler forøvrig alle å gjennomført Ren Utøver-opplæringen, som du finner på nettsidene til Antidoping Norge.

Fra Oslo Klatreklubb er Tuva Eik Haave og Tobias Reidel med på samlingen.

Foto: Norges Klatreforbund