Finale i Østlandscup

En fantastisk klatrelørdag på Oslo Klatresenter! Over 70 barn og unge var med å klatret og hadde det gøy i Oslo denne lørdagen. Dette var siste runde i Østlandscup for i år, og det ble en virkelig flott avslutning.

Ruteskruerne hadde gjort en skikkelig god jobb, og utøverne fikk fine ruter og utfordringer å jobbe med. Over 70 barn var i sving, fra 7-åringer som var med for første gang, til “veteraner” på snart 17 som deltok i sin siste Østlandscup.

Ikke mindre enn 23 deltagere fra Oslo Klatreklubb var i veggen, noe vi er utrolig stolte av. Her var det masse bra klatring! Johanna Seyffert sikret sammenlagtseier i Østlandscup for jenter 06/07, og Amanda Buer gjorde det samme for jenter 02/03. Johanna vant også sin klasse, det samme gjorde Tobias Reidel og Amanda Buer. Alle resultater finner du i oversikten.

Det er på sin plass å trekke frem Amanda Buer og Tobias Reidel, og begge var med i sin siste Østlandscup-konkurranse. Uten å ha fintelt, så har Amanda og Tobias vært med i over 25 Østlandscup-konkurranser! De har samlet utallige pallplasseringer, førsteplasser og sammenlagtseire. Gratulerer til begge to, vel gjennomført.

Tusen takk til alle frivillige sikrere (vi fikk hjelp fra mange klubber!), ruteskruere, Oslo Klatresenter, fotografer, sekretariatet og alle som har hjulpet til. Dere vet hvem dere er!

Vi har tatt en god del bilder, sjekk gjerne ut Flicker (bilder er tatt av Asbjørn Geiran, Amanda Buer, Håvard Sletten og Jørn Reidel). Se også https://ostlandscup.no/2019/06/finale-i-ostlandscup-2019/. På Oslo Klatreklubb sin Flicker finner du også bilder fra flere andre gamle Østlandscup’er.