Vi søker frivillige til NM i Oslo

Oslo Klatreklubb og Kolsås Klatreklubb trenger sårt frivillige for å kunne gjennomføre NM i led på Oslo Klatresenter lørdag 16. november.

Klatre-Norge samles i Oslo for å kjempe om den gjeveNorgesmester-tittelen i ledklatring for både junior og senior lørdag 16. november på Oslo Klatresenter. Det blir et knallbra arrangement, men vi er avhengige av frivillige for å få gjennomført det hele. Kan du hjelpe oss?

Vi trenger hjelp til en god del oppgaver, blant annet dømming, sikring, registrering, vakthold, rydding, sjauing (skru tribuner osv.) og skru ned/vaske tak. Vi trenger folk både lørdag og søndag, men også flere i uka før (både dag og kveldstid).

For å kunne stille som sikrer kreves det at du har brattkort og er trygg på å sikre “i bratta”. Dommere må delta på en times opplæring torsdag eller fredag ettermiddag før arrangementet. Velg gjerne flere oppgaver! Alle oppgaver er like viktig for gjennomføringen. Vi forsøker å ha godt med folk, slik at du skal få sett masse klatring også!