Årsmøte 2024

Oslo Klatreklubb inviterer til årsmøte på Oslo Klatresenter, det vil bli mulig å delta online for de som ikke kan møte. Årsmøte holdes etter regler beskrevet i Lov for Oslo Klatreklubb, som er NIF sine lovnorm for idrettslag.

Hold deg oppdatert, lik arrangementet på Facebook.

Tid: mandag 11. mars 2024 kl. 18:30.
Sted fysisk: Oslo Klatresenter
Sted digitalt: Google Meet: https://meet.google.com/mph-zbof-dof. Id for Appbrukere: mph-zbof-dof
Hvem: Alle Oslo Klatreklubbs medlemmer har adgang til årsmøtet

Sakspapirer

Vi vil høre fra deg!

Vi ønsker stadig flere frivillige (du må ikke sitte i styret)! Vil du jobbe med utvikling av klatresporten sammen med oss? Kanskje er du god på å organisere treningssamlinger, turer, arrangementer? Vet du masse om utvikling av idrettsanlegg? Vil du sitte i styret? Send en epost til post@osloklatreklubb.no, så tar vi det videre med styret eller valgkomiteen.