Vi har noen produkter for utleie for klubbens medlemmer. Du reserverer direkte på siden, og betaler med Vipps.

Viser alle 11 resultater

 • Black Diamond Portaledge

  Skal du ut i storvegg og trenger et sted å overnatte? Du kan låne vår Portalegde billig hvis du ønsker. Black Diamond Cliff Cabana (dobbel) med to forskjellige regntrekk, simple og deluxe.
   50kr stk pris
 • Garmin inReach

  Vær trygg på klatretur i fjellet! InReach Mini fra Garmin er en kompakt satelllittkommunikasjonsenhet og nødpeilsesender med dekning over hele verden, uavhengig av mobildekning. Leieprisen er pr dag, og er inkludert SOS-tjeneste, en værmelding og noen tekstmeldinger per dag.

  From  25kr - 50kr stk pris
 • Helsport Lavvo 12-14 personer

  Varanger er en kraftig og solid lavvo som er beregnet for bruk sommer som vinter. Lavvoen har flere ventiler samt myggnetting i inngangspartiet som sørger for et godt inneklima. Kombinasjonen av lette materialer og en midtstang av aluminium gjør Varanger til en forholdsvis lett lavvo. Det er mulig å feste bunnduk … Les mer
   40kr stk pris
 • Hettejakke

  Eksklusiv hettejakke i en moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull gir en meget myk kvalitet. Skjult YKK glidelås. Oslo Klatreklubb logo på ryggen. Butikkpris 700,-
  200kr
  Velg alternativ Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • Hilti Borhammer

  Kraftig borhammer til f.eks. bolting av ruter. Ett batteri medfølger. Du må selv stå for STS bor.
   25kr stk pris
 • Klatrestegjern

  Anvendelig isklatrejern fra Petzl som passer til mange typer støvler, men fortrinnsvis støvler med noe smal hel.

   40kr stk pris
 • Mammut Smart 2.0

  Smart 2.0 taubrems, som låser automatisk, slik at den er tryggere og mer behagelig å bruke ved fall og henging. Slipper ikke gjennom tau når klatreren henger.

  350kr
 • Mammut Smart 2.0 med «smarter»

  Smart 2.0 taubrems, som låser automatisk, slik at den er tryggere og mer behagelig å bruke ved fall og henging. Pakken inneholder også “Smarter”, en liten del som gjør at bremsen låser mer kontant også om du ikke har tauet i låsefunksjon. Delen klipses enkelt på og av uten verktøy.

  400kr
 • Petzel Nomic isklatreøks

  Velkjente Petzl Nomic isklatreøks. Kommer i sett av to stk.

   40kr stk pris
 • Singlet

  Enkel jerseystrikk – Moderne passform – Rund hals – Tykke stropper – Kantebånd på stropper. 100 % bærekraftig produserte klær fremstilt i samsvar med de høyeste sosiale, etiske og miljømessige sertifiseringer i verden: GOTS, Fairtrade, EU-blomsten, SA8000, Neutral® Responsibility™ og Öko-Tex.
  100kr
  Velg alternativ Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • Weber GoAnywhere gassgrill

  Transportabel gassgrill som passer til små engangsgassflasker. Grillareal 41×26 cm. Gassflaske følger med i leieprisen hvis ønskelig.
   20kr stk pris