Garmin inReach

From  25kr - 50kr stk pris

Vær trygg på klatretur i fjellet! InReach Mini fra Garmin er en kompakt satelllittkommunikasjonsenhet og nødpeilsesender med dekning over hele verden, uavhengig av mobildekning. Leieprisen er pr dag, og er inkludert SOS-tjeneste, en værmelding og noen tekstmeldinger per dag.

Day based pricing : Garmin inReach
1 - 7 days : 50kr / Day
8 - 15 days : 30kr / Day
16 - 45 days : 25kr / Day
Hentetidspunkt
Leveringstidspunkt
Kategori:

Produktbeskrivelse

InReach Mini fra Garmin er en lett og kompakt satelllittkommunikasjonsenhet som sørger for at du kan opprettholde kontakten når du er utenfor allfarvei. Som medlem i Oslo Klatreklubb kan du leie enheten billig, vi ønsker at du skal være trygg på dine klatreturer – også der det ikke er mobildekning. Enheten kommer ferdig med abonnement på Iridium satelittnettverk, og har følgelig dekning over hele verden. Enheten er oppdatert med siste firmware.

Priser
Leieprisen er pr dag, og er inkludert SOS-tjeneste og en tekstmelding per dag (basic vær = 1 tekstmelding). Du kan sende ubregrenset med predefinerte meldiger.

  • Ekstra tekstmeldinger (>1 pr dag): $0.5
  • Premium vær: $1
  • Sende/motta trackingpoints (typisk dele med venner): $0.1. NB! Ubegrenset er mulig mot en oppgradering

InReach Mini har lommestørrelse og veier bare 100g. Med InReach kan du sende og motta tekstmeldinger, spore og dele reisen din, og utløse et interaktivt SOS-varsel for å kontakte GEOS-beredeskapsstyrken som er tilgjengelig hele døgnet. Med inReach-tilkobling kan familie og venner holde kontakten uansett hvor du befinner deg. Den kan kobles til for meldinger via Iridium-satellittnettverket og har 100 % sømløs Iridium-dekning over hele verden. Du trenger ikke bekymre deg for om du er innenfor rekkevidden til et mobilsignal eller problemer med sporadisk dekning. Inreach Mini fungerer over hele verden.

GEOS er verdens fremste selskap for nødrespons og overvåking. De har bidratt til redningsaksjoner i mer enn 140 land og reddet mange liv. De er på vakt hele døgnet for å svare på SOS-meldingene dine, spore enheten din og varsle de rette nødetatene der du er. Når du har sendt ut et nødsignal, kan du forvente en leveringsbekreftelse om at hjelpen kommer. Du får også kontinuerlige statusoppdateringer fra beredskapsstyrken.

Toveis global meldingskommunikasjon
Utveksle tekstmeldinger med venner, legg ut noe på sosiale medier, eller kommuniser fra inReach til inReach i felten

SOS varsler
Hvis det oppstår en nødssituasjon, kan du sende en interaktiv SOS-melding til GEOS, et profesjonelt døgnåpent globalt overvåkningssenter

Posisjonsdeling
Spor posisjonen din, og del den med dem der hjemme eller ute i felten, slik at de kan se fremgangen din eller finne enheten din for å få GPS-posisjonen din med mer

Iridium
I stedet for å være avhengig av mobiltelefondekning overføres nå meldingene dine, SOS-varsler og sporing via det globale Iridium-satellittnettverket

Værmeldingstjeneste
Få detaljerte væroppdateringer på inReach Mini eller en kompatibel enhet. Du kan til og med be om værmeldinger for den gjeldende posisjonen din eller andre veipunkter eller destinasjoner på ruten.

Dokumenter